Maandag 28 September 2020 - 17:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Prins Harry en Meghan Markle liggen zwaar onder vuur: "Hoe hypocriet kan je zijn?"

Prins Harry en Meghan Markle liggen zwaar onder vuur:

Prins Harry (36) en Meghan Markle (38) kondigen hun eigen realityshow aan. Ze zullen drie maanden lang gevolgd worden door camera's en daar komt veel kritiek op.

Vele Britse media noemen het “hypocriet”. Harry en Meghan sloten een deal met Netflix ter waarde van 150 miljoen euro. Ze zullen achtervolgd worden door camera's voor hun realityprogramma en dat terwijl ze eigenlijk meer privacy wilden.

"Waarom zouden ze hun privéleven nu dan te grabbel gooien?”, klinkt het bij Ingrid Seward, hoofdredactrice van het Britse blad ‘Majesty Magazine’. “Ze maakten de Britse media zwart en deden alsof ze van ons moesten wegvluchten. Nu beginnen ze een realityshow. Dit is exact waarvan ze zeiden dat ze het niét  gingen doen. Wat een hypocrieten.”

Een goede vriend van het koppel ziet dat anders. "Ze willen dat kijkers de échte Meghan zien”, klinkt het in The Sun. “Tot nu toe krijgt ze namelijk heel wat kritiek te verwerken. Het zal niet zijn zoals bij de Kardashians, maar net heel smaakvol. Men krijgt een glimp van hun leven te zien.” 

TAGS  I  Prins Harry  I  Meghan Markle  I  shownieuws