Dinsdag 29 September 2020 - 14:00   I   Foto: The Sun  I   door Redactie

Vader hakt bloedeigen dochter in stukken omdat ze dronken thuiskomt

Vader hakt bloedeigen dochter in stukken omdat ze dronken thuiskomt

Hasan Uslu, een man uit Kesan, Turkije, werd beschuldigd van de moord op zijn 32-jarige dochter, Didem. Hij wurgde haar en hakte haar in stukken omdat zij dronken was thuisgekomen. Dat meldt The Sun.

Uslu beweerde dat het de schuld van zijn dochter was omdat ze 's avonds laat in een dronken bui haar moeder beledigde. Toen Uslu zijn dochter zei om respectvol te zijn, ontaarde de ruzie. De vader verloor zijn geduld toen zij protesteerde. De echtgenote van Uslu, Sati, verliet de kamer nadat de ruzie escaleerde. Daar verloor ze naar eigen zeggen het bewustzijn.

Een toevallige voorbijganger vond achteraf in een bos een afgesneden arm in een krant gewikkeld en verwittigde de autoriteiten. De politie voerde een vingerafdruktest uit en concludeerde dat deze van Didem Uslu was. Na een onderzoek werd vastgesteld dat Uslu zijn dochter had vermoord voordat hij haar lichaam in stukken hakte en invroor. Vervolgens probeerde hij het lichaam stuk voor stuk in een nabijgelegen bos weg te gooien.

Uslu, die blijft volhouden dat hij onschuldig is, vroeg in de rechtbank om de vrijlating vanwege de vrees dat hij door zijn leeftijd en onderliggende medische aandoeningen kwetsbaar zou zijn voor Covid-19.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Hasan Uslu  I  Kesan  I  Turkije  I  Didem Uslu