Misnoegde kijkers spreken schande over ‘Thuis’: “Dit is ronduit beschamend” Buitenland
Buitenland

Misnoegde kijkers spreken schande over ‘Thuis’: “Dit is ronduit beschamend”

Misnoegde kijkers spreken schande over ‘Thuis’: “Dit is ronduit beschamend”

Het zijn spannende dagen in ‘Thuis’. De familieband van de De Deckers staat weer op het punt te breken, zeker na het videogesprek van Ann en Marianne. Kijkers van de populaire Eén-soap zijn niet te spreken over het gedrag van Ann tegenover haar moeder.

"Ann is momenteel een ongeleid projectiel, ze zegt dingen waar ze achteraf spijt zal van hebben enkel om Tania te beschermen. Marianne heeft al die verwijten van haar dochter niet nodig”, zegt een kijker. “Dat is typisch Ann: altijd beschuldigingen spuien zonder zeker te zijn dat die wel juist zijn”, reageert een ander."

“Die Ann is soms een bitch ook”, aldus een fan van het eerste uur. “Tom de schuld geven terwijl zijn zoon door die Xander wordt ontvoerd. Broer en zus, kat en hond.” “Ann is compleet de pedalen verloren”, schrijft nog iemand op een fansite “Ze is echt aan het flippen. De toon die zij aanslaat tegen haar moeder is ronduit beschamend."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws