Ruzie tussen prins Harry en prins William bereikt nieuw hoogtepunt: “Dit kan de hele Britse monarchie veranderen” Buitenland
Buitenland

Ruzie tussen prins Harry en prins William bereikt nieuw hoogtepunt: “Dit kan de hele Britse monarchie veranderen”

Ruzie tussen prins Harry en prins William bereikt nieuw hoogtepunt: “Dit kan de hele Britse monarchie veranderen”

De kloof die de voorbije maanden geslagen werd tussen de Britse prinsen Harry en Wiliam, is erger dan iedereen denkt. Dat zegt Robert Lacey, een koninklijke biograaf, in een interview met The Daily Mail.

Robert Lacey, wiens expertise hem een ​​adviserende rol op de Netflix-show ‘The Crown’ bezorgde, heeft een nieuw boek geschreven die het Buckingham Palace op zijn kop heeft gezet. Het boek, getiteld ‘Battle Of Brothers’, beschrijft hoe de Windsors Harry's vrouw Meghan Markle "verschrikkelijk" behandelden.

Lacey, die naar eigen zeggen met talloze insides sprak, gelooft dat de breuk tussen de broers naast enkele van de grootste schandalen in de koninklijke geschiedenis zal staan. “Als deze ruzie tussen de broers niet op de een of andere manier wordt uitgeklaard, zal het de geschiedenis ingaan als een van de trauma's die de monarchie hebben veranderd, zoals de dood van prinses Diana."

Populair

Laatste nieuws