Zaterdag 3 Oktober 2020 - 09:30   I   Foto: Facebook  I   door Redactie

Thuis-acteur Mathias Vergels doet boekje open over gebroken huwelijk met Julie: "Alles is veranderd na de trouw"

Thuis-acteur Mathias Vergels doet boekje open over gebroken huwelijk met Julie:

Mathias Vergels verliet zijn vrouw Julie Houtman voor zijn collega bij Thuis, Lynn Van den Broeck. In Dag Allemaal legt de acteur uit waarom zijn huwelijk met Julie niet lang stand heeft gehouden.

"Toen we getrouwd waren, is alles veranderd. Er werden van mij dingen verwacht die ik niet kon nakomen", verrast Mathias. "Ik hang heel hard vast aan mijn vrijheid. Die vond ik voor een stuk wel in dat burgerlijke leven, zelfs met Emile (hun zoontje, red.) erbij: soms nam ik hem mee en dat vond ik superplezant. Maar een leven met enkel huisje, tuintje, kindje… Dat gaat voor mij niet", aldus Mathias.

"Gaan werken en om vijf uur ’s avonds thuiskomen, dat marcheert voor mij niet. Zelfs niet als ik dat had gewild. Mijn grote passies zijn: muziek, acteren en mijne kleine. Die drie gaan samen, maar ik wil de dingen die ik graag doe, doen wanneer ik het wil. Het ding is: zij geeft les en dat is een totaal ander leven. De schoolvakanties zijn voor mij de drukste periode."

"Ging niet meer"

"Uiteindelijk hebben we gezegd: ‘Wat is het beste voor Emile? Blijven we kibbelen of gaan we elk onze eigen weg? Uiteindelijk hebben we sámen beslist om niet meer verder te gaan. We hebben alles geprobeerd. Hoe spijtig ook, het ging niet meer."

TAGS  I  Mathias Vergels  I  shownieuws  I  Thuis  I  Lynn Van den Broeck