Meghan Markle en prins Harry veroorzaken opschudding: “Ze willen het gewoon niet” Buitenland
Buitenland

Meghan Markle en prins Harry veroorzaken opschudding: “Ze willen het gewoon niet”

Meghan Markle en prins Harry veroorzaken opschudding: “Ze willen het gewoon niet”

Prins Harry (36) en Meghan Markle (39) zullen dit jaar kerst vieren in de Verenigde Staten, onder meer met hun goede vrienden David Foster (70) en Katharine McPhee (36). Dit meldt 'The Mirror'. Ze willen de feestdagen dus niet doorbrengen met de Britse koninklijke familie.

Foster zou volgens de krant een 'surrogaatvader' zijn voor Harry sinds hij in Amerika woont. Mcphee en Meghan zijn dan weer oude klasgenoten, die opnieuw met elkaar in contact staan sinds de hertog en hertogin van Sussex hun vertrek uit het Verenigd Koninkrijk bekend maakten.

"Meghan en Harry willen heel graag kerst vieren bij hen thuis in Santa Barbara, waar ze nu wonen”, zegt de bron. “Met name Meghan kijkt er ontzettend naar uit om gasten te ontvangen en vooral haar moeder Doria in het zonnetje te zetten, na alles wat ze voor haar en Harry gedaan heeft. Doria heeft Meghan leren koken en dat is iets wat 'Meg' nu wil laten zien met kerst, met haar goede vrienden aan tafel."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws