Niels Destadsbader reageert erg aangeslagen: “Ik zal me erbij moeten neerleggen” Buitenland
Buitenland

Niels Destadsbader reageert erg aangeslagen: “Ik zal me erbij moeten neerleggen”

Niels Destadsbader reageert erg aangeslagen: “Ik zal me erbij moeten neerleggen”

Onlangs maakte Staf Coppens bekend dat hij met zijn gezin naar Zweden verhuist om daar een camping uit de grond te stampen. Broer Mathias was erg aangeslagen bij het horen van het nieuws, en hij was lang niet de enige.

VTM maakte een filmpje van allerlei bekende gezichten die Staf het allerbeste wensen. An Lemmens was één van hen. “Staf, je hebt mensen die dromen. En je hebt mensen die dromen waarmaken”, reageert de presentatrice vol bewondering.

“Ook ik heb gehuild toen ik je het zag vertellen dat je weg was naar Zweden”, zegt Sean Dhondt. “Heel veel succes en plezier daar in het verre Zweden, maat!” “Het regent. Het regent ook in mijn hart”, aldus ‘VTM Nieuws’-anker Freek Braeckman.

“Fase 1 in het begin was natuurlijk ontkenning”, vertelt Jens Dendoncker. “Ik dacht: Zweden… Dat zal wel een dorpje in de Kempen zijn, ofzo. Waarom mag ik niet mee?”, vraagt de komiek teleurgesteld. “Ik ga je missen."

En ook Niels Destadsbader had enkele mooie woorden over voor zijn collega: “We moeten ons erbij neerleggen. We moeten je laten gaan. Ik hoop dan ook dat je uw allergrootste geluk daar mag vinden in Zweden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws