Kijkers zijn streng voor de makers van ‘Thuis’: “Dit is echt niet geloofwaardig” Buitenland
Buitenland

Kijkers zijn streng voor de makers van ‘Thuis’: “Dit is echt niet geloofwaardig”

Kijkers zijn streng voor de makers van ‘Thuis’: “Dit is echt niet geloofwaardig”

Paniek bij de kijkers van ‘Thuis’. In de aflevering van dinsdagavond kwamen de kijkers aan de weet dat er iets flink mis is met Robin. Dat er steeds maar weer incidenten zijn met kinderen, vinden de fans maar niets. De scenarioschrijvers moeten dringend bezinnen, klinkt het.

De kijkers van ‘Thuis’ hopen nu met z’n allen dat Robin niets aan zijn val zal overhouden, maar sommigen vrezen dat de zoon van Tom onder één van de rode tentjes terecht zal komen. Zij vinden dat er de laatste tijd te veel drama in hun favoriete serie sluipt. “Waarom moeten er toch altijd kinderen sterven in ‘Thuis’?”, klinkt het.

“Die schrijvers van thuis moeten altijd drama creëren via de kinderen. Wordt nogal voorspelbaar en saai”, vindt een trouwe kijker. “Waar is Angèle trouwens? Die bracht nog wat humor in het programma! En wie begrijpt dokter Ann nog? Supersaai en al jaren aan het vitten op de kap van haar moeder. Dat komt ook niet meer geloofwaardig over. Moeder heeft een infarct gekregen en zij zit er geen snars mee in."

“Misschien sterft er nog eens een kind. Daar kicken de scenaristen van ‘Thuis’ precies toch op, hoor”, klinkt het bij een ander. “Ik kijk er niet meer naar. Veel te veel geweld in”, reageert iemand. “Er sterven te veel kinderen in ‘Thuis’."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws