Woensdag 7 Oktober 2020 - 09:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Julie Houtman over haar scheiding met ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels: “Ik kan het niet”

Julie Houtman over haar scheiding met ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels: “Ik kan het niet”

In maart maakten Mathias Vergels en zijn (toenmalige) vrouw Julie Houtman bekend dat ze de stekker uit hun huwelijk trokken. De scheiding moet nog vervolledigd worden, maar de rechtbank besloot de uitspraak uit te stellen.

"Ik heb met de rechtszaak in het achterhoofd de afgelopen weken weer enorm vaak aan de breuk met mijn ex-partner moeten denken”, geeft Julie toe in haar column in Story. “Me vaak afgevraagd waar het is misgelopen en hoe we het anders hadden kunnen aanpakken. Hoe ík het anders had kunnen aanpakken, ik kan namelijk voor niemand anders spreken. De conclusie was dat liefde een werkwoord is. Er bestaat geen handleiding voor, hoewel die o zo welkom was geweest."

“Een relatie is pas sterk wanneer beide personen eraan willen werken. Ik neem mijzelf dan ook niets kwalijk”, maakt Julie zich sterk. “Ik heb gehuild en geprobeerd, ik wóu het laten werken, contacteerde een relatietherapeut, plande een weekendje met twee. Maar zonder zuurstof kan een vlam niet branden. Het moet van twee kanten komen."

TAGS  I  Julie Houtman  I  Mathias Vergels  I  Thuis  I  scheiding  I  shownieuws