Sven Nys maakt zich zeer duidelijk: “Daar is het mij helemaal niet om te doen” Sport
Sport

Sven Nys maakt zich zeer duidelijk: “Daar is het mij helemaal niet om te doen”

Sven Nys maakt zich zeer duidelijk: “Daar is het mij helemaal niet om te doen”

Sven Nys doet vandaag mee aan het wereldkampioenschap voor elektrische mountainbikes. Hij kijkt heel erg uit naar deze unieke ervaring.

"Het is een compleet nieuwe sport, het is nog maar de tweede editie van dit WK", vertelt Sven Nys op MNM. "Ik heb er de voorbije maanden al veel plezier aan beleefd." Van een echte comeback wil Sven echter niet spreken. "Het is zeker niet de bedoeling om de komende jaren nog competities te doen."

"We rijden op hetzelfde circuit van het echte WK”, laat Sven weten. “Het wordt heel technisch en steil, met rotsen en boomwortels. En als klap op de vuurpijl wordt morgen extreem slecht weer voorspeld. Ik kijk er dus naar uit."

"Mijn basisconditie is oké, maar natuurlijk niet genoeg om mee te doen om het hoogste niveau", beseft de Kannibaal van Baal. "Anders moet je daar maanden gestructureerd aan werken. Om je een idee te geven: Tom Pidcock staat hierzelfs aan de start. Het is mij dus niet te doen om de competitie, wel om de ervaring."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws