Man vermoordt zijn vrouw, hun zoontje en hun hond en pleegt vervolgens zelfmoord: “Een nachtmerrie” Buitenland
Buitenland

Man vermoordt zijn vrouw, hun zoontje en hun hond en pleegt vervolgens zelfmoord: “Een nachtmerrie”

Man vermoordt zijn vrouw, hun zoontje en hun hond en pleegt vervolgens zelfmoord: “Een nachtmerrie”

In West-Londen vond eerder deze week een gruwelijk incident plaats. Een 36-jarige vader vermoordde zijn vrouw, hun 3-jarig zoontje en hun hond alvorens ook zichzelf van het leven te beroven.

De politie had zondag een telefoontje gekregen van een familielid dat ze zich zorgen maakten over Poorna Kaameshwari Sivaraj (36), die sinds vorige maand niet meer was gezien. Ze probeerden maandag verschillende keren het pand te bezoeken, maar kregen geen antwoord.

Toen ze gisteren om 1 uur ’s nachts de woning in Brentford, West-Londen, binnenvielen, troffen ze peuter Kailash Kuha Raj en zijn moeder Poorna dood aan. Vader en echtgenoot Kuha Raj Sithamparanathan (42) werd ter plaatse door medici behandeld voor steekwonden, maar stierf kort daarna. De vrouw en het kindje waren al enige tijd dood toen. Ook de hond van het gezin werd gedood.

Lockdown

Buren zeiden dat de in Maleisië geboren Kuha en Poorna - die in 2015 in Kuala Lumpar trouwden - de afgelopen maanden steeds meer tegen elkaar waren gaan schreeuwen. “Vooral tijdens de lockdown ging het echt slecht tussen hen. Ze zijn een van de weinige stellen met een jong kind in het appartement en het geschreeuw ging soms heel lang door."

Jamila, die in een naburig appartement woont, voegde eraan toe: "Het is tragisch. Ze hielden van hun hond en ik zag ze hem de hele tijd meenemen voor wandelingen. Ik ben geschokt, ik ben totaal geschokt. Ik weet niet waarom dit is gebeurd.” Een andere buurtbewoner zei: "Het is een nachtmerrie. We willen niet dat onze kinderen het weten. Het is verschrikkelijk."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws