Eindelijk zekerheid: dit is de 'Eveline' die Stan van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire in de val lokte Buitenland
Buitenland

Eindelijk zekerheid: dit is de 'Eveline' die Stan van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire in de val lokte

Eindelijk zekerheid: dit is de 'Eveline' die Stan van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire in de val lokte

Eerder vandaag meldde het parket van Brussel dat er twee jonge mannen zijn opgepakt in verband met de gelekte naaktfoto’s van Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire. Volgens de bronnen van Belga is een van hen de hoofdbron van de verspreiding van de foto’s en is zo dus de ‘Eveline’ waarvan al een geruime tijd sprake is.

"In het kader van een gerechtelijk onderzoek geopend op 10 september 2020 heeft de onderzoeksrechter te Brussel het RCCU (computer crime unit van de federale politie) aangesteld teneinde een digitaal onderzoek te voeren met het oog op de daders te identificeren die deze beelden hebben verspreid. Door de snelle en efficiënte werking van het RCCU werden er twee verdachten geïdentificeerd. Het betreft twee jonge mannen die de feiten erkennen."

Dit bericht stuurde het Brusselse parket woensdag de wereld in. Een van de jongemannen wordt vastgehouden en zou de ‘Eveline’ zijn die Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire in de val lokte en zo een mediastorm veroorzaakte.

Populair

Laatste nieuws