Eveline blijkt een man te zijn en bekent alles: "Dit is de reden waarom ik die naaktbeelden wou" Royalty
Royalty

Eveline blijkt een man te zijn en bekent alles: "Dit is de reden waarom ik die naaktbeelden wou"

Eveline blijkt een man te zijn en bekent alles: "Dit is de reden waarom ik die naaktbeelden wou"

De zogenaamde Eveline, die enkele BV's naaktbeelden wist te ontfutselen, blijkt een man te zijn. Het gaat om een jongen met een identiteitscrisis. Hij valt op mannen en zou veel meer dan de drie BV's proberen uit de kleren te krijgen hebben, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Volgens zijn verklaring aan de politie zou alles om lust gedraaid hebben en waren er geen andere bedoelingen bij de man. "Ik kick gewoon op mooie mannen", klonk het. De man zou zich eerder al op het internet hebben uitgegeven als iemand anders. De tweede man die werd opgepakt door de politie, zou verantwoordelijk zijn voor de superverspreiding van de beelden. De eerste man zou de naaktbeelden van de BV's enkel aan de tweede verdachte hebben doorgegeven.

Het is dus de schuld van de tweede verdachte dat die beelden bij zowat heel Vlaanderen terecht zijn gekomen. De eerste man zit nu in de cel en verschijnt morgen voor de raadkamer, die zal beslissen of hij aangehouden blijft. De andere man werd vrijgelaten onder zeer strikte voorwaarden.

Populair

Laatste nieuws