Het gaat helemaal fout voor Dries in Boer zkt Vrouw: Alle dames dreigen te vertrekken Buitenland
Buitenland

Het gaat helemaal fout voor Dries in Boer zkt Vrouw: Alle dames dreigen te vertrekken

Het gaat helemaal fout voor Dries in Boer zkt Vrouw: Alle dames dreigen te vertrekken

Het is het vijf voor twaalf voor paardenpensionhouder Dries in Boer zkt Vrouw. Hij houdt graag de kerk in het midden en wil dat zowel Indira, Melissa, Céline als Eva zich kiplekker voelen bij hem in Zuienkerke. Maar net door voor iedereen goed te willen doen, zitten de dames op hun honger.

Zo bijvoorbeeld de blonde Indira: “Ik heb het gevoel dat iedereen letterlijk op dezelfde hoogte komt nu en het kan toch niet dat je ons alle vier allemaal even leuk vind? We moeten bijna naar huis en het zou jammer zijn dat je, door zo gesloten te blijven, uiteindelijk niemand overhoudt. Je blijft te oppervlakkig.” Ook de andere dames missen wat meer diepgang en confronteren Dries met zijn gedrag.

Maandag is er een nieuwe aflevering van Boer zkt Vrouw. Boer Frits en Veerle moeten hun keuze maken. Perenboer David heeft naast zijn bedrijf in Sint-Gillis-Waas ook nog 16 hectare aan perengaarden in Breskens aan de Nederlandse kust. Hij neemt de vrouwen mee voor een work-pleasure trip. Op het strand dolt en flirt David met Mariska, Sarah, Rebecca en Muriëlle. Maar de vraag in hun hoofd blijft spelen: wie steekt er bovenuit?

Populair

Laatste nieuws