Mensen zijn uitspraken van Marc Van Ranst beu: "Die vent is zo mediageil, echt niet normaal" Royalty
Royalty

Mensen zijn uitspraken van Marc Van Ranst beu: "Die vent is zo mediageil, echt niet normaal"

Mensen zijn uitspraken van Marc Van Ranst beu: "Die vent is zo mediageil, echt niet normaal"

Er is heel wat te doen op de sociale media rond de uitspraken van Marc Van Ranst. De viroloog dreigt met een nieuwe lockdown als de cijfers niet zakken na tien à twaalf dagen. Er zijn heel wat mensen die de dreigementen niet meer kunnen horen.

"Die vent is zo mediageil, echt niet normaal", zegt iemand. Een lockdown kan grote gevolgen hebben, benadrukt iemand anders: "Zo gaan we zeker richting de afgrond. Hoeveel mensen zijn er al niet werkloos? Cafés die moeten stoppen, restaurants die voor goed moeten sluiten... Bedankt Van Ranst en partners!"

"Ik dacht dat zijn rol louter adviserend was? Dat mensen in financiele ellende geduwd worden, daar trekt deze mediahoer zich geen bal van aan!", klinkt het nog.

Al zijn er ook die begrip hebben voor de uitspraken van de viroloog. "Egoïsten en betweters zitten hier genoeg tot ze ermee geconfronteerd worden", zegt Van Ranst. "Als het niet betert mogen ze van mij volledig in lockdown gaan. Dan zal ik ook maar egoïstisch zijn en mijn gezondheid op de eerste plaats zetten."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws