-->

Alexander De Croo stuit kiezers tegen de borst met uitspraak: “Waar haalt hij het lef?”

Alexander De Croo stuit kiezers tegen de borst met uitspraak: “Waar haalt hij het lef?”
Zaterdag 10 Oktober 2020 - 13:00   I   Foto: Photonews   I  

Alexander De Croo riep gisteren alle landgenoten op om iets te doen “wat niet in de natuur van de Belgen ligt”, namelijk iemand te wijzen op het volgen van de regels. Deze uitspraak viel echter niet in goede aarde.

"Zij die niet naar de kiezers luisterden, willen nu dat wij naar hen luisteren?”, klinkt het verontwaardigd. “Denken zij echt dat wij zomaar onze buren zouden verklikken? Vergeet nooit, mensen, dat buren elkaar helpen als het nodig is. Verklikken zou heel laag zijn. De Croo en zijn bende zullen nooit klaarstaan om u te helpen."

“Dat is uw taak, hè, mijnheer De Croo. U moet niet van uw probleem het probleem van de bevolking maken”, zegt een ander. “De stem van het volk wordt toch niet gerespecteerd dat is heel duidelijk geworden. Ga op zoek naar uw ruggengraat en neem uw verantwoordelijkheid."

Onbegrijpelijk

“Laten we ons niet tegen onze buren keren maar tegen die leugenaars van een politiekers. Waar halen ze het lef om zoiets te vragen. Dit is gewoon om verdeeldheid vragen, zijn we nochtans gewoon van andere partijen. Ik denk niet dat meneer De Croo een man is dat veel plezier maakt en veel vrienden heeft."

“Aan al die grote ‘muilen’ in de politiek, ga dat eens persoonlijk uitproberen in pakweg Molenbeek. Veel succes!" “We zijn 2020 hier doe ik niet aan mee. Je woont naast je buren, het is de bedoeling dat je met je buren overeenkomt en elkaar zeker niet gaat verraden. Onbegrijpelijk dat je dit nog maar durft voorstellen!"

TAGS  I  Alexander De Croo  I  Belgen  I  kiezer