Zaterdag 10 Oktober 2020 - 21:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Verrassende onthulling: “Toen heeft prins William Kate Middleton gedumpt”

Verrassende onthulling: “Toen heeft prins William Kate Middleton gedumpt”

Het is moeilijk voor te stellen dat Kate Middleton en prins William ooit niet gelukkig getrouwd waren. Maar voordat ze in 2011 in het huwelijksbootje stapten, gingen de hertog en hertogin van Cambridge - die elkaar ontmoetten op de universiteit - in 2007 even uit elkaar.

Auteur Robert Lacey onthult in een fragment van zijn nieuwe boek ‘Battle of the Brothers’ hoe de prins Kate dumpte. De expert beweert dat prins William - die toen 25 jaar oud was - "onzeker" was over zijn toekomst met Kate. In de biografie schrijft Lacey dat William Kate in het midden van een werkdag belde op 11 april 2007 terwijl ze als inkoper van accessoires voor Jigsaw werkte.

"Kate verontschuldigde zich voor een vergadering bij Jigsaw, de modewinkel waarmee ze onlangs was gaan werken, om een ​​telefoontje van William in een kamer buiten gehoorsafstand van de andere kopers te beantwoorden”, schrijft de expert. “Ze sloot de deur en toen ze meer dan een uur later weer buitenkwam, was ze vrijgezel."

Sterker persoon

Het duurde echter maar een paar maanden dat ze uiteen waren en William sprak over hun korte breuk in 2010. Hij zei: "We zochten onszelf een beetje en we waren verschillende karakters en zo, we waren heel erg op zoek naar onze eigen weg."

Kate Middleton voegde daaraan toe: “Destijds was ik er niet erg blij mee, maar het maakte me eigenlijk een sterker persoon. Je ontdekt dingen over jezelf die je misschien niet had durven denken. Ik denk dat je een relatie je behoorlijk kan opslokken als je jong bent en ik waardeer die tijd ook echt, hoewel ik er toen niet zo over dacht."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kate Middleton  I  prins  I  William  I  shownieuws