Ex-deelneemster 'Temptation Island' haalt uit naar nieuw seizoen: "Het zijn allemaal lelijke mensen" Buitenland
Buitenland

Ex-deelneemster 'Temptation Island' haalt uit naar nieuw seizoen: "Het zijn allemaal lelijke mensen"

Ex-deelneemster 'Temptation Island' haalt uit naar nieuw seizoen: "Het zijn allemaal lelijke mensen"

Kent u Jill Huygens alias 'Ik ben Jill en ik krijg altijd wat ik wil’ nog? Ze nam eerder deel aan 'Temptation Island' en is allerminst onder de indruk van het huidige seizoen.

Jill blijft naar eigen zeggen op haar honger zitten. "Ook omdat er dit jaar geen knappe mensen in ‘Temptation Island’ te zien zijn. Dan is ‘t voor mij sowieso al minder interessant om te blijven kijken", vertelt ze in TV-Familie.

"En dan heb ik het over de mannen én de vrouwen. Ik zou met mijn eventuele partner geen enkele moeite hebben om deze relatietest met glans te doorstaan. Wie zich deze keer laat vangen en vreemdgaat, die is gewoon stekeblind!"

Werkzoekend

"Aangezien er zoveel inschrijvingen waren, begrijp ik echt niet waarop men zich heeft gebaseerd bij de keuze van de vrijgezellen. Weet je wat het ook is? Elk jaar proberen de verleiders en verleidsters die van de vorige editie te overtreffen, waardoor ze ordinair overkomen. Je merkt ook heel hard dat deze mensen meedoen voor fame, en voor het geld dat ze kunnen verdienen met boekingen. Ah ja, ze zijn bijna allemaal werkzoekend!"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws