Ruzie tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel: "Niet onnozel doen, Van der Poel wist dat" Sport
Sport

Ruzie tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel: "Niet onnozel doen, Van der Poel wist dat"

Ruzie tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel: "Niet onnozel doen, Van der Poel wist dat"

Voor het eerst is het openlijk ruzie tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. Van Aert haalde na Gent-Wevelgem stevig uit naar Van der Poel, omdat de Nederlander achter hem aankwam. Dat was hoegenaamd niet naar de zin van Van Aert.

"Wat had hij dan gedacht? Dat de winnaar van zowat elke klassieker sinds 1 augustus zelfs maar enige ruimte zou krijgen? De status van Van Aert is grondig veranderd", benadrukt Wim Vos, journalist van Het Nieuwsblad. "Wie er zo bovenuit steekt, houdt er maar beter rekening mee dat in de toekomst alle middelen goed zijn om hem van die winst te houden."

"Iedereen kijkt naar Van Aert. Dat kan je geen enkele concurrent kwalijk nemen, óók Van der Poel niet. Van der Poel die trouwens een punt heeft. Als hij in volle finale nog een waterkansje op winst wilde maken, moést hij wel achter Van Aert achteraan gaan. Van der Poel reed wél om te winnen. Maar, niet onnozel doen, intussen wist hij heel goed dat hij op dat zelfde moment ook Van Aert een flinke peer stoofde."

Populair

Laatste nieuws