"Dries Mertens zou dan zelfs scheiden van Kat Kerkhofs" Sport
Sport

"Dries Mertens zou dan zelfs scheiden van Kat Kerkhofs"

"Dries Mertens zou dan zelfs scheiden van Kat Kerkhofs"

Dries Mertens en Kat Kerkhofs vormen al sinds lange tijd een koppel. In 2015 stapten ze in het huwelijksbootje en na een moeilijke periode gaat het ondertussen weer goed tussen Dries en Kat. Toch zou een nakende transfer van Mertens serieuze gevolgen kunnen hebben voor zijn wederhelft.

Het is goed mogelijk dat Mertens komende zomer naar China verhuist. Bij Napoli komt de Rode Duivel nog maar weinig aan spelen toe en dat zou hem ertoe aanzetten om voor een lucratieve aanbieding in Azië te kiezen.

Of Kat Kerkhofs hem zal volgen naar China, is nog niet duidelijk. Ze werkt in België immers aan een TV-carrière. Heel wat fans van de Rode Duivel denken dat Mertens hoe dan ook voor het geld zal kiezen.

"Als hij de kans krijgt, is hij weg. Dit is voor het geld", zegt een fan. "Volgens mij is er een breuk in aantocht", meent een andere supporter. Nog iemand anders gaat nog een stap verder: "Dries zou zelfs van Kat scheiden om naar China te kunnen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws