Raphaël uit Boer zkt Vrouw haalt uit nadat Veerle hem naar huis stuurt: "Mijn gevoelens zijn oprechter dan die van hem" Buitenland
Buitenland

Raphaël uit Boer zkt Vrouw haalt uit nadat Veerle hem naar huis stuurt: "Mijn gevoelens zijn oprechter dan die van hem"

Raphaël uit Boer zkt Vrouw haalt uit nadat Veerle hem naar huis stuurt: "Mijn gevoelens zijn oprechter dan die van hem"

Veerle besloot om in Boer zkt Vrouw Raphaël naar huis te laten gaan. Die kan dat moeilijk verkroppen en haalt uit in Dag Allemaal. Nelis en Thibault mochten langer blijven, hij en Tom moesten weg.

“Ik was er vrij zeker van dat ze voor Thibaut zou kiezen. Ook als de camera’s weg waren, hadden zij een goede band", vertelt Raphaël. De keuze voor Nelis begrijpt hij minder. “In alle eerlijkheid: ik denk dat mijn gevoelens voor Veerle oprechter waren dan die van Nelis”, klinkt het.

“Iedereen is daar uiteraard voor Veerle, maar Nelis zag ’t meer als een spel, een ervaring. Al kan ik natuurlijk niet in z’n hoofd kijken. Ik denk ook dat iedereen op een bepaald moment wat moeite had met het gedrag van Nelis. Ook ik, ja. Wat is er dan gebeurd? Nelis nam Veerle vaak apart om te praten. Toen ik dan eens apart met Veerle zat, is hij ons komen storen, dat vond ik niet leuk."

Populair

Laatste nieuws