Woensdag 14 Oktober 2020 - 09:30   I   door Redactie

Vanhaezebrouck over Rode Duivel: "Barcelona kan hem goed gebruiken"

Vanhaezebrouck over Rode Duivel:

Hein Vanhaezebrouck is een grote fan van Romelu Lukaku. Hij hoopt dat Big Rom op een dag nog voor een echte grootmacht zal spelen. Momenteel komt Lukaku uit voor Inter.

"Voor mij is Lukaku dus een speciaal soort laatbloeier, die nog een enorme groeimarge heeft. Ik hoorde hem al zeggen dat hij ooit terug naar Anderlecht komt, maar gelukkig zei hij erbij dat het iets is voor als hij 34 is. Want hij begint nu te evolueren naar een absolute topspits en ik droom ervan dat hij ook nog eens in een absolute topclub terechtkomt, want hij verdient dat", aldus Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

"Ik zei het al vaker: er zijn veel topclubs die een topspits missen. Man City, met Agüero die weer geblesseerd is, had hem goed kunnen gebruiken. Barcelona, waar Suarez vertrokken is, ook. Of PSG, dat centraal voorin zoekende is na het vertrek van Cavani. Of Juventus. Ik denk echt dat er mogelijk­heden zijn. Want voor mij staat ­Lukaku nu al in de top drie van beste diepe spitsen. Lewandowski is de beste. Benzema staat op twee. Maar verder? Voor Higuain, Icardi of Kane zou ik hem niet willen ruilen. En Lewandowski is er 32, Benzema 33. Men staat er soms echt niet bij stil hoe goed Romelu is. Maar als straks het grote deel van de Gouden Generatie gestopt is bij de Duivels, gaan we blij zijn als Lukaku er nog is, want die kan nog jarenlang een key player zijn."

TAGS  I  Rode Duivels  I  Barcelona  I  sport  I  voetbal  I  Inter