Romy Biscop uit The Sky is the Limit heeft slecht nieuws te melden: "Niels wil niet meer" Buitenland
Buitenland

Romy Biscop uit The Sky is the Limit heeft slecht nieuws te melden: "Niels wil niet meer"

Romy Biscop uit The Sky is the Limit heeft slecht nieuws te melden: "Niels wil niet meer"

Slecht nieuws voor Romy Biscop uit The Sky is the Limit. Haar vriend Niels Lagrange wil immers geen kinderen. Romy kan niet anders dan haar kinderwens op te bergen.

"Ik heb altijd een kinderwens gehad, maar Niels heeft snel duidelijk gemaakt dat hij geen kinderen meer wil. Dat heb ik dus moeten accepteren", aldus Romy in Dag Allemaal. Romy is wel plusmama, want Niels heeft al een dochter. "Ik moest een beetje wennen aan die rol, maar ik neem Jayme Lee er graag bij. Ze is nog wat te klein voor een weekweek- regeling, maar het is wel de bedoeling dat we het op termij n zo gaan doen. De verstandhouding tussen Niels en Brenda is er trouwens veel beter op geworden, zij heeft nu ook een nieuwe partner."

Overigens zullen Romy en Niels niet meer te zien zijn in The Sky is the Limit. "Nee, wij doen niet meer mee. Ik denk dat ik mij n verhaal wel heb verteld. En we hebben toch ook flink wat bagger over ons gekregen, zeker toen bekend werd dat wij een koppel zij n geworden. Maar ook die relatietest hebben we overleefd."

Populair

Laatste nieuws