Vrijdag 16 Oktober 2020 - 16:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Jens Dendoncker schrikt zich rot door zijn vriendin Lauren Versnick: “Zo snel mogelijk naar huis gereden”

Jens Dendoncker schrikt zich rot door zijn vriendin Lauren Versnick: “Zo snel mogelijk naar huis gereden”

Na de eerste afleveringen van ‘The Masked Singer’ deed het gerucht de ronde dat Lauren Versnick, de vriendin van jurylid Jens Dendoncker, wel eens onder het kostuum van Libelle kon zitten. Dit bleek natuurlijk Dina Tersago te zijn, maar de schrik zat er toch goed in bij Jens.

"Toen ik dacht dat het Lauren zou kunnen zijn, ben ik na die opname zo snel mogelijk naar huis gereden om vóór haar thuis te zijn”, geeft Jens toe in Het Laatste Nieuws. “Zelfs toen ik haar daar in peignoir in de zetel aantrof, was ik nog niet helemaal overtuigd. Ik vroeg me af of ze tóch nog sneller geweest kon zijn dan ik. Maar ik ben er toen niet over begonnen, ik hoopte dat ze zich zelf zou verspreken."

"Zodra ik haar verdacht, schoot er van alles door mijn hoofd”, zegt Jens. “Als ze hierover kan liegen en alle repetities voor me verborgen kan houden, wat is er dan nog allemaal mogelijk? Maar ik zag de humor er steeds van in. En tijdens de tweede aflevering wist ik ook zeker dat ze het niet was, toch een kleine opluchting”, lacht hij.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Jens Dendoncker  I  Lauren Versnick  I  The Masked Singer  I  shownieuws