Opnieuw erg gênante fout gespot in ‘Familie’: “Dit kan écht niet” Buitenland
Buitenland

Opnieuw erg gênante fout gespot in ‘Familie’: “Dit kan écht niet”

Opnieuw erg gênante fout gespot in ‘Familie’: “Dit kan écht niet”

Deze week mochten Patrick en Jenny in de VTM-soap ‘Familie’ een zucht van opluchting slaken. Het mooie koppel gaat trouwen en hun droomlocatie kwam plots vrij. Feesten geblazen volgende vrijdag, dus, toch?

In 'Familie' blijkbaar wel, maar dat zou in het echte leven wel even anders zijn. De collega’s van de Showbizzsite deden hun research en kwamen tot de conclusie dat een huwelijk op die korte tijd helemaal niet te regelen valt.

“Wie wil trouwen, moet daar minstens veertien dagen voor de geplande huwelijksdatum aangifte van doen bij de ambtenaar van de burgerlijke stand. De aangifte gebeurt in de gemeente waar een van de aanstaande echtgenoten woont of ingeschreven is in het bevolkings-, vreemdelingen- of wachtregister”, citeert Showbizzsite de federale overheid. Dat is natuurlijk het voordeel aan fictie; daar kan men een licht loopje nemen met de werkelijkheid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws