Zaterdag 17 Oktober 2020 - 11:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Makers van ‘Thuis’ roepen de woede van de kijkers op zich af: “Zo gaan ze veel kijkers verliezen”

Makers van ‘Thuis’ roepen de woede van de kijkers op zich af: “Zo gaan ze veel kijkers verliezen”

Het mag duidelijk zijn dat de ‘Thuis’-afleveringen van de afgelopen week bedoeld waren als aanloop naar de seizoensfinale van vorig seizoen. Toen stak de coronacrisis een stokje voor de oorspronkelijke loop van zaken.

De verhaallijn van Robin kwam tot tevredenheid van de kijkers tot een goed einde, maar met Frank Bomans viel er wel een ander slachtoffer. Frank kwam Xander op zijn pad tegen en dat liep voor de populairste der Bomansen niet goed af. Op het einde van de aflevering zagen we Frank in een plas bloed liggen.

Trouwe kijkers sloegen algauw in paniek en vrezen dan ook het ergste voor Frank. Dat zouden ze de scenaristen niet in dank afnemen, zo blijkt. “Als de makers dat doen, zijn ze de helft van de kijkcijfers kwijt”, weet iemand. “Frank toch niet! Die mag nooit verdwijnen uit ‘Thuis’”, vindt een ander.

“Als ze Frank Bomans laten doodgaan kost dat de VRT kijkcijfers, daar ben ik zeker van”, zegt nog iemand. En dat lijkt te kloppen: “Als Frank sterft, dan stop ik met kijken”, lezen we in verschillende reacties.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Thuis  I  Frank Bomans  I  shownieuws