Zaterdag 17 Oktober 2020 - 22:00   I   Foto: Pixabay  I   door Redactie

Verjaardagsfeestje draait uit op bloedbad: man vermoordt jarige moeder (18) en ontvoert dochtertje (2)

Verjaardagsfeestje draait uit op bloedbad: man vermoordt jarige moeder (18) en ontvoert dochtertje (2)

Het verjaardagsfeestje van een jonge Braziliaanse moeder is uitgedraaid op een waar drama. Nathalia Saldanha stierf samen met haar moeder toen Nathalia’s ex opdook en hen vermoordde. Daarna ging hij ervandoor met hun tweejarige dochter.

Nathalia en haar moeder werden op brutale wijze doodgestoken nadat de 29-jarige ex van Nathalia wist in te breken in haar woning in Sao Paulo. Ooggetuigen zeiden dat ze geen idee hadden hoe hij erin slaagde het pand binnen te komen, maar naar verluidt begon hij plots uit te halen met een mes.

De vader van Nathalia raakte gewond toen hij tussenbeide wilde komen. Twee anderen, waaronder een 10-jarig kind, moesten ook in het ziekenhuis worden behandeld. De ex had naar verluidt geweigerd hun scheiding te accepteren. Deze werd zes weken voor de aanval ingediend.

"Ze waren ongeveer anderhalve maand van elkaar gescheiden en hij kon het feit niet accepteren en bleef proberen haar terug te winnen”, vertelde een buurman aan de lokale media. De politie is nog steeds op zoek naar de man.

TAGS  I  moord  I  verjaardag  I  Sao Paulo