Maandag 19 Oktober 2020 - 17:00   I   Foto: Facebook  I   door Redactie

Marc Van Ranst doet opvallende oproep: "Stop ermee, want jullie maken mensen kapot"

Marc Van Ranst doet opvallende oproep:

Marc Van Ranst heeft zich tot de bevolking gericht nu de coronacijfers dramatisch blijven stijgen in ons land. Hij roept ook op om de experten niet meer persoonlijk te beledigen.

"Je kan de Zorgsector helpen door de maatregelen strikt na te leven. Allemaal samen. Dit is een bijzonder moeilijke periode voor iedereen. Maar we kunnen dit", aldus Van Ranst.

Met toch een paar aandachtspuntjes: voor diegenen die vinden dat hun “vrijheid om te feesten beperkt wordt”: ja, dat klopt. Dit is momenteel niet het moment om te feesten, want het virus gaat op feestjes rond als een lopend vuurtje. Feest later dubbel zo hard. Maar nu even niet."

"Voor diegenen die proberen om via fake news berichtjes twijfel te zaaien: stop ermee. Stop met te suggereren dat het virus niet “geisoleerd” is en niet bestaat. Dat is onzin. Stop met te zeggen dat “er geen tweede golf is” of dat er “gewoon meer getest wordt”. Jullie zijn niet “wakker” en diegenen die wel de maatregelen volgen zijn niet de “sheeple”. Jullie maken een groot probleem nog groter."

Experten

"Voor diegenen die denken dat het ok is om experten persoonlijk aan te vallen, te beledigen en te bedreigen: stop ermee. Jullie maken mensen kapot", benadrukt Van Ranst nog.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Marc Van Ranst  I  coronavirus