Dagmar uit Boer zkt Vrouw haalt uit naar Bart: "Zo is hij en dat had ik niet verwacht van hem" Buitenland
Buitenland

Dagmar uit Boer zkt Vrouw haalt uit naar Bart: "Zo is hij en dat had ik niet verwacht van hem"

Dagmar uit Boer zkt Vrouw haalt uit naar Bart: "Zo is hij en dat had ik niet verwacht van hem"

Dagmar besloot zelf om uit de race te stappen om het hart van Bart te veroveren in oer zkt Vrouw. Ze zag dat ze geen kans maakte en Bart helemaal voor Céline ging. Achteraf is ze daar niet rouwig om.

"In het begin was dat lastig, ik had het gevoel dat ik niet de kansen kreeg die ik verdiende. Maar aan de andere kant had ik na een tijdje ook wel door dat Bart toch niet echt mijn type is. Hij is al 28, maar hij gedraagt zich soms echt nog als een jongetje. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat hij volwassener zou zijn", klinkt het wat verbitterd bij Dagmar in Dag Allemaal.

"Bart is ook niet echt een gevoelenspersoon, zoals Tristan bij voorbeeld, die begon te wenen toen hij een jongen naar huis moest sturen. Bart spreekt niet over zijn gevoelens. Hij zei altijd: ‘Ik vind de meisjes wel leuk.’ Oké, maar wat is leuk? Misschien vond hij mij een leuk meisje, maar niet voor hem. Alleen heeft hij dat nooit ten volle uitgesproken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws