Mysterie van ‘The Masked Singer’ eindelijk opgelost: “Híj zit in het kostuum van Wolf” Buitenland
Buitenland

Mysterie van ‘The Masked Singer’ eindelijk opgelost: “Híj zit in het kostuum van Wolf”

Mysterie van ‘The Masked Singer’ eindelijk opgelost: “Híj zit in het kostuum van Wolf”

The Masked Singer’ houdt steeds meer mensen in de ban. Kijkers hebben zo hun idee over wie er onder de kostuums verborgen zit. Van Koningin denkt de meerderheid dat het Sandra Kim is, bij Suikerspin duikt de naam van Ianthe Tavernier het vaakst op.

Maar over de identiteit van één van de deelnemers raken fans noch juryleden het eens en dat is die van de mysterieuze Wolf. Over hem gingen al de wildste geruchten. Sommigen denken dat het Sergio Herman is of een andere bekende kok, anderen zeggen zelfs dat Peter Van Asbroeck wel eens onder het masker zou kunnen zitten.

Maar TV Familie lijkt er nu absoluut zeker van te zijn: Wolf is niemand minder dan James Cooke. “Hij is theaterproducent, acteur én heeft al musical gedaan. Hij kan dus ook zingen. En Wolf kan dat ook. Plus: James is grappig. Wolf ook”, aldus het weekblad. Zo goed als alle vakjes kunnen zodus worden aangevinkt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws