-->

Sofie Dumont neemt drastische beslissing: “Ik kan het niet meer”

Sofie Dumont neemt drastische beslissing: “Ik kan het niet meer”
Vrijdag 23 Oktober 2020 - 20:00   I   Foto: Instagram   I  

Sofie Dumont kennen we allemaal als VTM-chef. Ze kwam bij de zender terecht nadat ze eerder ook succesvolle passages maakte bij zender VT4 en radiozender MNM.

Maar natuurlijk begon ze haar carrière als chef-kok. Ze volgde onder meer een koksopleiding, een opleiding traiteur en werkte een specialisatiejaar desserten af. Sinds 2000 werkte ze in het gastronomische restaurant Les Eleveurs in Halle, waar ze in 2013 stopte. Nu ze ook een succesvolle carrière in de media heeft, ziet Sofie zich niet meer werken in een restaurant.

“Nee, ik zou het niet meer kunnen, een zaak runnen waar ik hele dagen aanwezig moet zijn. Nu ik van de vrijheid heb geproefd, wil ik niet meer alleen voor een restaurant leven”, geeft ze toe in Dag Allemaal. “Ik kan Grace (haar dochtertje, nvdr.) elke dag van school halen en in bed stoppen, dat wil ik nooit meer missen. Ik werk nog even hard als vroeger, maar ik verdeel mijn energie nu over m’n tvwerk, culinaire events en filmpjes voor mijn digitale platform. En dat is goed zo”, besluit ze.

TAGS  I  Sofie Dumont  I  VTM  I  MNM  I  restaurant  I  Les Eleveurs  I  shownieuws