Zondag 25 Oktober 2020 - 16:25   I   door Redactie

Ivan Leko moét na gewonnen derby nog iets kwijt over Beerschot

Ivan Leko moét na gewonnen derby nog iets kwijt over Beerschot

Antwerp won zondag met 3-2 van grote rivaal Beerschot. Na afloop van de derby stond Antwerp-trainer dan ook te glunderen. Leko sloeg zichzelf op de borst en moést ook iets kwijt over de tegenstander.

“We wisten vooraf al dat het twee teams zijn die aanvallend spelen", tekent Sporza op uit de mond van Leko. "De vijf goals zijn geen toeval. Zonder onze fans en met de Europese match van donderdag in de benen, waren we wel gehandicapt."

"We kwamen fysiek in de problemen en Beerschot speelde gewoon goed. Ze verdienen te staan waar ze staan", steekt Leko ook een pluim op de hoed van de tegenstander.

"We doen het buitengewoon goed"

"Ik wist dat de vermoeidheid een grote rol ging spelen en wilde de wedstrijd winnen in de eerste 60 minuten, omdat het de laatste 30 minuten lastig ging worden. En dat is ons min of meer gelukt."

"We doen het buitengewoon goed", kijkt Leko tot slot ook nog naar het grotere plaatje. "We staan eerste na 10 speeldagen, wonnen Europees eerder deze week en haalden in het begin van het seizoen al de beker binnen. Genieten.”

TAGS  I  Antwerp  I  Beerschot  I  sport  I  voetbal