Zondag 25 Oktober 2020 - 17:50   I   door Redactie

Gheysens haalt zwaar uit na derbywinst tegen Beerschot: "Steekt me enorm tegen"

Gheysens haalt zwaar uit na derbywinst tegen Beerschot:

Na een 3-2-overwinning tegen Beerschot denk je dat iedereen bij Antwerp tevreden is. Toch niet. Na afloop van Antwerp-Beerschot haalde voorzitter Paul Gheysens zwaar uit. Gheysens is niet te spreken over de arbitrage.

“Het was vandaag super jammer dat we een jonge scheidsrechter zonder ervaring krijgen, die ze dan nog verkeerd sturen. Als er me nu één ding heel erg stoort in het voetbal, dan is het dat toch. Ik ben iemand die graag de controle heeft. Het was niet meer om aan te zien", aldus Gheysens in een reactie aan VTM Nieuws.

Gheysens was niet te sprekn over scheidsrechter Jasper Vergoote. “Al die gele kaarten, dat waren geen opzettelijke fouten. We mochten niet bewegen, en zij mochten bijna op onze spelers schoppen. Bij dat tweede doelpunt van hen ging een grote fout vooraf! Zo kun je altijd wel iets zeggen."

"Mocht ik niet zo ambitieus zijn, stapte ik er direct uit"

"Je kan dan wel zeggen dat de jonge mensen hun kansen moeten krijgen, maar er zijn toch ook mensen daarrond. Er is ook een VAR. Dat steekt me enorm tegen. Ik wil niet op die jongeman beginnen schieten, er zijn mensen boven hem. Mocht ik niet zo ambitieus zijn, stapte ik er direct uit", voegt een geïrriteerde Gheysens er nog aan toe.

Afsluiten deed de Antwerp-voorzitter toch met een positieve noot. "Op één staan, dat is mooi meegenomen. Ik denk dat we serieuze waarde aan het opbouwen zijn. Niet alleen door bovenaan te spelen. Als we ook nog eens een beetje geluk hebben, en we kunnen vooruit, dan is dat mooi meegenomen. De derbyzege is iets dat je graag hebt.” 

TAGS  I  Antwerp  I  Beerschot  I  sport  I  voetbal