Maandag 26 Oktober 2020 - 07:30   I   door Redactie

Harde kritiek op Club Brugge: "Stop ermee, dit is echt irritant"

Harde kritiek op Club Brugge:

Het Laatste Nieuws is in zijn analyse scherp voor Club Brugge. De krant meent dat er te veel gemekker is bij blauw-zwart. Dat moet ophouden. De wedstrijd tegen OH Leuven was daar een goed voorbeeld van.

Vooral Hans Vanaken en trainer Philippe Clement gingen fel tekeer tegen ref Alexandre Boucaut. "Wel, zonder publiek – en zonder die getrukeerde geluidsband op je tv –, hoor je weer het gezeur en gezaag op onze velden. Zeker aan Den Dreef, zaterdagavond. Club irriteerde er zich mateloos aan ref Boucaut – coach Clement en aanvoerder Vanaken op kop", klinkt het in de krant.

"De landskampioen is België op elk vlak – sportief en financieel – aan het ontgroeien. Erger je dan toch niet langer aan die man in het oranje. Heel wat onder hen kunnen gewoon niet beter. Ook de strikte mandekking die OHL succesvol toepaste, kwam in de post-match interviews fijntjes ter sprake bij spelers en trainer. Tja. Wat geldt voor de scheidsrechterlijke beslissingen, geldt ook voor de filosofie van Brys: get over it. De enige reden waarom Club voor de derde keer dit seizoen verloor, was omdat het zelf de kansen niet afmaakte."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal