Dinsdag 27 Oktober 2020 - 09:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Piet Huysentruyt heel eerlijk over ‘Snackmasters’: “Verkeerd gedacht”

Piet Huysentruyt heel eerlijk over ‘Snackmasters’: “Verkeerd gedacht”

Op dinsdag 27 oktober om 20.40 staan Piet Huysentruyt en Anne-Sophie Breysem tegenover elkaar in de finale van 'Snackmasters'. Dan komen we ook eindelijk te weten welke chef zich voortaan dé Snackmaster van 2020 mag noemen.

Op het programma staan drie klassiekers van Jules Destrooper: de natuurboterwafel, de Parijse wafel en het amandelbrood (135 jaar oud en het oudste koekje uit de koekjescollectie). Piet en Sofie streden eerder voor de replica van de Grills-chips waarbij Piet het onderspit moest delven.

“Ik denk dat Piet zijn eer zal willen herstellen en er volledig voor zal gaan, maar ik ook! Ik lig er ‘s nachts zelfs van wakker”, klinkt het bij Anne-Sophie. Ook Piet is er niet helemaal gerust in: “Die Grills waren niet genoeg geanalyseerd, ik heb vanuit het chef-brein gedacht: het moet culinair perfect zijn, maar neen: het moet de fabriek zijn!"

SOS Piet

Beide chefs beginnen met de boterwafel. Acht jaar geleden maakte SOS Piet hier een aflevering over. Misschien kan Piet nog iets leren van zijn alter ego? Ook Anne-Sophie gaat ten rade bij SOS Piet. Maar terwijl Piet van zijn eigen recept afwijkt, beslist Anne-Sophie SOS Piet blindelings te volgen. Ook het amandelbrood wordt onder handen genomen. Anne-Sophie ruikt speculaas, Piet vooral kandijsuiker. Wiens neus heeft het bij het rechte eind?

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Snackmasters  I  Piet Huysentruyt  I  Anne-Sophie Breysem  I  VTM  I  shownieuws