Dinsdag 27 Oktober 2020 - 12:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Opmerkelijke beslissing van Prins Harry en Meghan Markle wordt zwaar bekritiseerd: “Wat een profiteurs”

Opmerkelijke beslissing van Prins Harry en Meghan Markle wordt zwaar bekritiseerd: “Wat een profiteurs”

Zoals iedereen ondertussen wel weet zijn prins Harry en Meghan Markle vertrokken uit het Verenigd Koninkrijk. De hertog en hertogin van Sussex willen geen deel meer uitmaken van de Britse koninklijke familie als ‘senior royals’.

Ook al beweerden ze steeds bij hoog en laag dat ze het Verenigd Koninkrijk ontvluchtten om aan de aandacht te ontsnappen, hebben ze zich toch maar mooi laten strikken om een Netflix-show te maken in een 5-jarige deal die naar verluidt zo’n 120 miljoen euro waard is.

Ondanks hun pogingen om afstand te nemen van het Britse leven, hebben Harry en Meghan de koninklijke titels van hertog en hertogin van Sussex behouden. Dit viel bij velen niet goed. Deze beslissing werd bekritiseerd als een excuus om hun status te 'exploiteren' en de optredens met het grote geld binnen te houden.

Graham Smith van de anti-koninklijke groep Republic zei: "Ze proberen hun status en titels te exploiteren voor hun eigen persoonlijk gewin, voor zover ik kan zien. Ik kan niet geloven dat Netflix dit een goede deal vindt. Maar goed voor hen. Het probleem is dat ze nog steeds willen profiteren van hun status.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  shownieuws  I  Sussex