Groot alarm bij Anderlecht, Kompany ongerust: 'Dit is er aan de hand'

Groot alarm bij Anderlecht, Kompany ongerust: 'Dit is er aan de hand'
Dinsdag 27 Oktober 2020 - 10:00   I   door Redactie

De problemen bij RSC Anderlecht houden aan. Nadat Bogdan Mykhaylychenko positief testte op Covid-19, kampen tal van zijn ploegmaats met maag-en darmklachten.

Het Nieuwsblad meldt dat een tiental spelers sinds zondag kampt met maag- en darmklachten. "Aanvankelijk werd gedacht dat de broodjes die vrijdag op Kortrijk werden geserveerd aan de basis lagen van de klachten", schrijft de krant.

"Bij KVK was niemand ziek en dan had de hinder wellicht ook al vroeger moeten optreden. Daarom is het zeker niet uitgesloten dat het probleem op Anderlecht zelf begon", voegt Het Nieuwsblad er nog aan toe.

Kompany en Van Crombrugge out

Onder meer trainer Vincent Kompany en doelman Hendrik Van Crombrugge sukkelden de voorbije dagen met maag-en darmklachten. In totaal gaat het zelfs om een tiental spelers. Maandag waren veel jongens afwezig op training.

Daarnaast wacht men bij RSCA ook de volgende coronatesten met een bang hartje af. Bij paars-wit hopen ze dat Mykhaylychenko niemand anders binnen de spelerskern heeft aangestoken. Groot alarm dus bij Anderlecht momenteel. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Denk jij dat Anderlecht dit seizoen play-off 1 haalt?TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk  I  sport  I  voetbal