Ernstige problemen voor Michel Follet: "Kan zelfs geen tv meer kijken" Buitenland
Buitenland

Ernstige problemen voor Michel Follet: "Kan zelfs geen tv meer kijken"

Ernstige problemen voor Michel Follet: "Kan zelfs geen tv meer kijken"

Michel Follet (59) duikt vanavond nog eens op in 'Van Algemeen Nut' op Eén. Follet zien we de laatste jaren amper of niet meer op televisie. Dat komt omdat hij ernstige gehoorproblemen heeft.

Follet verloor sinds een operatie in 1994 zijn gehoor in zijn rechteroor en lijdt hij aan tinnitus. Daar kwam ook nog hyperacusis bij, waardoor hij bepaalde tonen niet hoort en voor andere tonen overgevoelig is.

“Ik ben fan van Steven, dus heb ik ja gezegd. Ik had vorig jaar al een keer geweigerd omdat ik het echt niet zag zitten. Maar voor ­Steven heb ik het toch gedaan", vertelt Follet in Het Nieuwsblad.

"Ik ben fan van Steven dus heb ik ja gezegd"

"Ik moet me met mijn gehoor­problemen steeds meer afsluiten van de grote, boze wereld. Ik werk veel thuis, doe bijna alles per mail, neem nog zelden de telefoon op. Ik woon in de bossen, daar kan ik tot rust ­komen. Tv-kijken doe ik amper nog, hooguit bekijk ik een dvd met het geluid af en de ondertitels aan."

"Wat ik wél nog eens wil doen, is in Van Gils & ­gasten praten over die gehoor­problemen. Het is een onzichtbaar probleem waar veel mensen mee kampen. Maar laat dat geen uitnodiging zijn: ik vind het goed zo.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws