Dinsdag 27 Oktober 2020 - 18:30   I   door Redactie

Anderlecht grijpt opvallend in: spelers mogen niet meer naar bed met vrouwen

Anderlecht grijpt opvallend in: spelers mogen niet meer naar bed met vrouwen

Bij RSC Anderlecht voeren ze een hevige strijd tegen Civid-19. Na de vele positieve coronagevallen binnen de club stak de clubleiding zelfs nog een tandje bij, zo blijkt nu.

Het Nieuwsblad schrijft dat men er bij Anderlecht álles aan doet om Civid-19 buiten te houden. De krant weet dat de club zelfs heeft gewaarschuwd voor te losbandig gedrag. “Uiteraard waren selfies met fans al not done, maar de directie zocht bijvoorbeeld ook uit welke single spelers te veel profiteerden van hun sterrenstatus. Sommige jongens kregen de boodschap wel mee. Scoren mocht, maar niet bij de vrouwelijke fans.”

De single players van RSCA moeten het momenteel dus niet in hun hoofd halen om naar bed te gaan met een vrouw. ”Daarnaast geeft Anderlecht net als andere clubs lunchpakketten mee en wordt elk interview via Zoom georganiseerd”, voegt Het Nieuwsblad er nog aan toe. “Zelfs na de match is er nu geen contact meer met journalisten. Zowel Kompany, de spelers als de tegenstanders spreken vanachter de computer.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal