De moed zakt ‘VTM Nieuws’-anker Birgit Van Mol in de schoenen: “Hoe moeten we dat in godsnaam gaan doen?” Buitenland
Buitenland

De moed zakt ‘VTM Nieuws’-anker Birgit Van Mol in de schoenen: “Hoe moeten we dat in godsnaam gaan doen?”

De moed zakt ‘VTM Nieuws’-anker Birgit Van Mol in de schoenen: “Hoe moeten we dat in godsnaam gaan doen?”

Birgit Van Mol kennen we allemaal als het sympathieke nieuwsanker van VTM. Maar zij is natuurlijk ook ambassadrice van Rode Neuzen Dag, de geldinzamelactie die wordt opgezet door onder meer VTM.

Als anker van het ‘VTM Nieuws’ heeft Birgot Van Mol de coronacrisis uiteraard van op de voet gevolgd. “Iedereen krijgt er op één of andere manier mee te maken, van dichtbij of van wat verder”, merkt ze op in haar column voor Story. “En daar moeten we mee leren dealen, allemaal. Ook het Rode Neuzen Dag-team."

En daar wringt het schoentje toch een beetje. “Hoe maak je in tijden van afstand en elkaar niet mogen beetpakken een versie van Rode Neuzen Dag?”, vraagt Birgit zichzelf luidop af. “Eerlijk? Dat weten we nog niet helemaal 100 procent, maar we zullen er stáán op 4 december. Uiteraard niet met duizenden in het Sportpaleis, wel met een marathonshow op radio en tv."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws