Sean Dhondt emotioneel na moeilijke momenten: “Dit gevoel overstemt alles” Buitenland
Buitenland

Sean Dhondt emotioneel na moeilijke momenten: “Dit gevoel overstemt alles”

Sean Dhondt emotioneel na moeilijke momenten: “Dit gevoel overstemt alles”

Vanavond zendt VTM de laatste uitzending uit van ‘Een Echte Job’. Sean liep stage in het revalidatiecentrum Pulderbos waar kinderen tot 21 jaar revalideren. Hij draaide er mee op drie leefgroepen en verloor er zijn hart.

Sean ontfermt zich in Pulderbos over Bahmariam, een 2-jarig meisje met een hersenletsel. En zij is niet de enige patiënt die hem de afgelopen weken heeft weten raken. “Mijn hart is een paar keer echt gebroken geweest maar heel vaak heb ik gezien wat een effect het kan hebben om er te zijn voor anderen en dat gevoel overstemt alles."

Niels Albert doet vanavond op zijn beurt dan weer een effort op zijn laatste dag en is voor de allereerste keer op tijd. Hij neemt afscheid van Fatima, die hij aan het begin van zijn stage leerde kennen en waarbij hij sindsdien elke dag langsging. “Ik ga het hier nog missen, vooral het idee dat je een meerwaarde bent geweest en iets hebt kunnen doen”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws