Donderdag 29 Oktober 2020 - 09:06   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Willy Sommers geveld door Covid-19: "Zo voel ik mij nu"

Willy Sommers geveld door Covid-19:

Gisteren raakte bekend dat Willy Sommers besmet geraakt is met het coronavirus. In Het Laatste Nieuws legt de zanger uit hoe hij zich de voorbije dagen voelde. Sommers is 68 en hartpatiënt en zit dus in de risicogroep.

"Het voorbije weekend kreeg ik wat spierpijn, ik voelde mij grieperig. Maar met een Dafalgan was ik nadien weer even beter", legt Willy uit. Tot hij dinsdag tijdens zijn revalidatieoefeningen in het ziekenhuis - die doet hij sinds zijn hartoperatie - flauwviel. "Gelukkig wás ik al in het ziekenhuis. De kinesist en arts dachten dat er weer iets mis was met mijn hart", legt Willy uit. Er werden allerlei testen gedaan, waaronder ook een coronatest. Bleek dat de zanger besmet was met Covid-19.

"Zó geschrokken dat ik was", geeft Willy aan. "Ik had dat totaal niet verwacht, want ik ben de afgelopen maanden erg voorzichtig geweest. Ik heb alle maatregelen strikt nageleefd, net omdat ik als risicopatiënt zo bang was voor het virus." Intussen gaat het goed met hem. "Die spierpijn is zelfs al weg. Ik moet niet hoesten, heb geen moeite met ademhalen. Ik proef en ruik nog alles. Niet dat ik me kiplekker voel, maar zeker ook niet slecht. Ik moet wat rusten en hopen dat het niet escaleert."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Willy Sommers  I  shownieuws