Frank Raes en Filip Joos kwaad: "We hebben dat niet gezegd!" Sport
Sport

Frank Raes en Filip Joos kwaad: "We hebben dat niet gezegd!"

Frank Raes en Filip Joos kwaad: "We hebben dat niet gezegd!"

Romelu Lukaku is al enkele dagen een belangrijke gespreksonderwerp - zowel in Engeland als in België. Recent klaagde de Rode Duivel dat hij in ons land na een slechte wedstrijd een Belg van Congolese afkomst wordt genoemd. Nieuws dat heel wat stof deed opwaaien.

Oud-voetballer Paul Beloy gaf in een artikel in Het Nieuwsblad ook de analisten van Extra Time een veeg uit de pan. “Ik hoorde maandag nog analisten in Extra Time zeggen dat hij overdrijft over het racisme in ons land”, aldus Beloy. “Dan zeg ik: Loop als zwarte eens drie maanden in Brussel, Antwerpen of Gent rond.”

Bij Extra Time kunnen ze niet lachen met de uithaal van Beloy, zoveel is duidelijk. Het Nieuwsblad kwam dan ook met een rechtzetting op de proppen. "De analisten benadrukken dat wel is gezegd dat de uitspraken van Lukaku dat de kritiek in de Belgische pers op zijn prestaties altijd was ingegeven door zijn Congolese afkomst niet klopt, maar dat door niemand werd gezegd dat hij overdreef inzake racisme", schrijft de krant.

Populair

Laatste nieuws