"Margot Hallemans moet Familie verlaten" Buitenland
Buitenland

"Margot Hallemans moet Familie verlaten"

"Margot Hallemans moet Familie verlaten"

Margot Hallemans zet haar rol als Hanne in 'Familie' bijzonder goed neer. Ze krijgt immers bakken kritiek van de kijkers. Die zijn het niet eens met de keuzes die Hanne nu maakt. Ze is verliefd geworden op haar ontvoerder Tony en trok bij hem in.

Quinten heeft Hanne achtergelaten en bovendien beschuldigt ze hem van agressief gedrag. "Die heks moet er zo snel mogelijk uit!", zegt een boze kijker. Die kijker krijgt navolging van heel wat andere kijkers. "Die Hanne moet uit Familie, ik kan ze niet meer zien", klinkt het ook. "Arme Quinten".

Al zijn er ook kijkers die er iets nuchterder naar kunnen kijken. "Beste mensen, dit is fictie. Margot speelt de rol heel goed", luidt het. Heel veel fans van 'Familie' zijn echt razend op Hanne, maar uiteraard speelt Margot de scènes die haar worden opgedragen. Of hoe het verschil tussen fictie en non-fictie soms verwarrend kunnen zijn voor kijkers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws