‘Woedende Thibaut Courtois is het kotsbeu en valt fotograaf aan’ Sport
Sport

‘Woedende Thibaut Courtois is het kotsbeu en valt fotograaf aan’

‘Woedende Thibaut Courtois is het kotsbeu en valt fotograaf aan’

Thibaut Courtois versierde afgelopen zomer een transfer naar Real Madrid. Op papier een droomhuwelijk, maar in realiteit was de overgang tot dusver één grote nachtmerrie voor de Belgische doelman.

Real Madrid beleeft zijn slechtste seizoen in jaren en is begin maar al uitgeteld in de Spaanse beker, competitie én de Champions League. Tot overmaat van ramp wordt Courtois ook naast het veld nog niet met rust gelaten.

De Spaanse pers is immers érg geïnteresseerd in het privéleven van Courtois, die sinds kort iets heeft met het Spaanse model Alba Carrillo. Onze landgenoot kreeg de voorbije dagen af te rekenen met vervelende fotografen die kiekjes wilden maken van hem en zijn nieuwe vriendin.

Schade aan wagen

Toen er plots een fotograaf opdook toen Courtois zijn dochtertje van school ging halen, sloegen de stoppen bij de doelman door. Volgens verschillende Spaanse media gooide een woedende Courtois een object naar de wagen van de fotograaf in kwestie.

Er was schade aan de wagen van de fotograaf, die prompt naar de politie stapte. Gelukkig voor Courtois besliste de man om uiteindelijk geen klacht in te dienen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws