Bestuur Club grijpt in: ‘Leko is verplicht om hem op de bank te zetten’ Sport
Sport

Bestuur Club grijpt in: ‘Leko is verplicht om hem op de bank te zetten’

Bestuur Club grijpt in: ‘Leko is verplicht om hem op de bank te zetten’

Club Brugge lijkt er met het oog op de play-offs stilaan écht door te komen. Toch lijkt niet alles peis en vree in het Jan Breydelstadion. Zo mocht Ivan Leko eerder dit seizoen blijkbaar niet kiezen welke spelers werden opgesteld.

Volgens bronnen binnen blauw-zwart is Leko een tijdje verplicht geweest om Benoit Poulain naast de ploeg te zetten. Dat had alles te maken met het feit dat de Fransman zijn aflopende contract bij Club Brugge niet wilde verlengen.

Uiteindelijk knokte Poulain zich opnieuw in de ploeg. Erg moeilijk was dat niet, want door blessures, schorsingen en enkele mindere optredens van onder meer Saulo Decarli en Sofyan Amrabat moést Leko de Franse verdediger wel opstellen.

Club hield transfer tegen

Poulain kon in januari naar Fulham verhuizen en daar 1 miljoen euro per jaar opstrijken, maar Club hield de transfer tegen. Of de verdediger zijn aflopende contract bij blauw-zwart alsnog zal verlengen, is zeer de vraag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws