Valerie De Booser over haar ex Koen Wauters: "Dat probeer ik wel te doen bij hem" Buitenland
Buitenland

Valerie De Booser over haar ex Koen Wauters: "Dat probeer ik wel te doen bij hem"

Valerie De Booser over haar ex Koen Wauters: "Dat probeer ik wel te doen bij hem"

Na even reizen naar het buitenland vanuit de zetel in ‘Ik Vertrek uit Vlaanderen’, zorgt VTM 2 er vanaf morgen, dinsdag 3 november 2020 om 21.35 voor dat de kijker kan wegdromen bij de verhalen uit een mooi stukje Vlaanderen.

In de nieuwe realityreeks ‘Latem Leven’ worden een tiental (on)bekende inwoners gevolgd die in en rond het pittoreske dorp Sint-Martens-Latem - één van de rijkste gemeenten van ons land - hun leven of werk hebben opgebouwd. Ook Valerie De Booser zal erin te zien zijn.

Styliste en model Valerie De Booser keerde twee jaar geleden terug naar haar roots. Ze heeft vandaag een fotoshoot op het programma. Tussen de shoots door post ze een lingeriefoto op Instagram en die lokt heel wat reacties uit. “Diegenen die me niet willen zien, moeten me niet volgen. Ik heb maar 1 leven en ik doe ermee wat ik wil. Ik probeer wel altijd rekening te houden met mijn kinderen en mijn ex (Koen Wauters, red.) omdat ik respect heb voor hen. Maar daar blijft het bij”, klinkt het nuchter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws