Woensdag 4 November 2020 - 13:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Valerie De Booser openhartig over haar breuk met Koen Wauters: “Wat voor zin heeft het?”

Valerie De Booser openhartig over haar breuk met Koen Wauters: “Wat voor zin heeft het?”

In de nieuwe realityreeks van VTM, ‘Latem Leven’, worden een tiental (on)bekende inwoners gevolgd die in en rond het pittoreske dorp Sint-Martens-Latem – één van de rijkste gemeenten van ons land – wonen of werken. Een van de mensen die we zullen zien opdraven, is Valerie De Booser en dat is toch wel opvallend.

Valerie staat namelijk niet graag in het middelpunt van de belangstelling. “Ik wil niet opdraven in een programma omdat ik toevallig 'bekend' ben”, laat Valerie weten in Het Belang van Limburg. "Bovendien hou ik graag een deel van mijn leven privé. Had de reeks Valerie geheten en enkel om mij gedraaid, dan had ik waarschijnlijk gepast."

Dat een deel van haar privéleven bedekt blijft, laat ze blijken door haar scheiding met Koen Wauters onbesproken te laten. “Ik zwijg het niet dood, hoor. Het is in diverse gesprekken wel ter sprake gekomen, maar wat voor zin heeft het om dat allemaal op te rakelen voor een camera”, aldus Valerie. “Het gaat over m'n leven zoals het nu is. En, belangrijker, over het fijne dorp waar ik woon."

TAGS  I  Valerie De Booser  I  Koen Wauters  I  shownieuws