Dan Karaty uit ‘Belgium’s Got Talent’ reageert voor het eerst over heftige periode: “Een echte nachtmerrie” Buitenland
Buitenland

Dan Karaty uit ‘Belgium’s Got Talent’ reageert voor het eerst over heftige periode: “Een echte nachtmerrie”

Dan Karaty uit ‘Belgium’s Got Talent’ reageert voor het eerst over heftige periode: “Een echte nachtmerrie”

In een interview met het Nederlandse Privé vertelt Dan Karaty voor het eerst over de moeilijke periode die hij heeft doorstaan. Het ‘Belgium’s Got Talent’-jurylid moest twee maanden geleden door een onbekend incident worden opgenomen in het ziekenhuis en is zelfs tijdelijk blind geweest.

Dan is momenteel aan de betere hand, maar is "door een nachtmerrie gegaan", laat hij weten. "Een paar maanden geleden voelde ik mij een paar dagen achter elkaar niet zo goed en ergerde ik me aan kleine dingetjes. Mijn linkeroog straalde ineens vreselijk veel pijn uit. Het was zo heftig, dat ik er haast aan onderdoor ging. Het breekpunt kwam toen ik op een ochtend helemaal niets meer kon zien door dat oog. Het was compleet donker, ik werd blind wakker!"

Inmiddels gaat het een stuk beter met hem en werkt hij aan het terugkrijgen van zicht. "De doktoren, die fantastisch werk hebben verricht, zijn er vrij zeker van dat ik mijn oog niet zal verliezen. Maar zien kan ik er nog niet mee. We zijn nu de weg ingeslagen om ook mijn zicht weer terug te krijgen." De 44-jarige Karaty loopt daarom altijd met een zonnebril op.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws