Prins William furieus op Meghan Markle en prins Harry: “Ze hebben dit opzettelijk gedaan” Buitenland
Buitenland

Prins William furieus op Meghan Markle en prins Harry: “Ze hebben dit opzettelijk gedaan”

Prins William furieus op Meghan Markle en prins Harry: “Ze hebben dit opzettelijk gedaan”

Een expert van de Britse koninklijke familie beweert dat prins William enorm kwaad was op zijn broer Harry en zijn vrouw, Meghan Markle, omdat ze het publiek opzettelijk zouden hebben misleid over de geboorte van Archie. Dat meldt The Sun.

In zijn boek ‘Battle of Brothers’ legt koninklijke expert Robert Lacey uit hoe Archie, de zoon van de hertog en hertogin van Sussex, op 5 mei 2019 om 05:26 uur werd geboren, maar Buckingham Palace maakte die dag pas om 14.00 uur iets over de geboorte bekend.

De auteur - die adviseur is voor ‘The Crown’ op Netflix - beweert dat de verklaring impliceerde dat Meghan net zou gaan bevallen terwijl de nieuwe moeder eigenlijk al thuis was met baby Archie. “Harry en Meghan waren vastbesloten dat de eerste aanblik van hun pasgeboren baby van de wereld niet dezelfde krankzinnige en dodelijke flitsende camera zou moeten zijn die de dood van Diana had veroorzaakt”, schrijft Lacey.

Opzettelijk misleid

De deskundige beweert echter dat Prins William hierdoor gefrustreerd was en vond dat Harry en Meghan het publiek "opzettelijk hadden misleid". Toen elk van hun drie kinderen werd geboren, stelden prins William en Kate Middleton hun pasgeborenen voor aan de wereldpers op de trappen van de Lindo-vleugel, letterlijk enkele uren na hun aankomst.

Meghan Markle en prins Harry daarentegen wachtten twee dagen op hun eerste fotoshoot met Archie, die plaatsvond in Windsor. De expert beweert dat de frustratie van prins William over de geboorteaankondiging van Harry en Meghan de reden is waarom hij acht dagen heeft gewacht om zijn nieuwe neefje te ontmoeten.

Populair

Laatste nieuws